OM HANDBOKEN
DRIVA FÖRETAG

Handboken Driva Företag finns nu äntligen i en digital version (med helt nytt innehåll). Boken har blivit känd som “Sveriges företagarbibel” och har varje år sedan 2008 lästs av över 40 000 företagare. Driva Företag guidar som alltid dig genom företagandets olika faser och samlar världens viktigaste kunskap och inspiration på ett ställe. Har du säkrat ditt exemplar? 

1. BLI DITT BÄSTA JAG

I bokens första kapitel lär du dig att agera som världens mest framgångsrika företagare. Vilka vanor har de? Hur startar de sina dagar? Vad har de gjort för att bli framgångsrika? Det får du veta här.

4. DIGITAL SUCCÈ

Syns du inte på nätet så finns du inte. Därför har vi samlat våra absolut bästa tips om hur du kommer högst på Google, hur du lyckas i sociala medier och hur du får något att bli viralt.

7. FINANSIERA FÖRETAGETS TILLVÄXT

Vill du växa snabbare kan du behöva andras pengar. Här går vi igenom hur du får med investerare, bank och Almi på tåget – och dessutom några nya sätt att få in pengar i ditt företag.

2. SKYDDA DIG SJÄLV OCH DITT FÖRETAG

Försäkringar? Avtal? Immateriella rättigheter? Visst är det skönt att känna sig trygg, men hur kommer jag dit? Vi reder ut begreppen och hjälper dig att bygga ett tryggt liv och företag.

5. FÅ ORDNING PÅ FÖRETAGETS EKONOMI

Målet är att bara ägna någon timme i veckan åt företagets ekonomi. Då måste du bygga upp smarta strukturer, och i det här kapitlet lär vi dig hur. 

8. NÄSTA STEG: FÅ FÖRETAGET ATT VÄXA

Anställa eller anlita? Hur blir jag en bra chef? Hur får jag medarbetarna att prestera? Vill du ha svaren, är detta ett utmärkt kapitel för dig. Perfekt när ditt företag ska växa.

3. SÄLJ MER OCH BLI LÖNSAM

Säljet är allt i mindre företag. Vi går igenom hur andra har gjort för att öka försäljningen och skapat betydligt bättre lönsamhet. Vilka verktyg vill du kopiera?

6. DINA BÄSTA SKATTESTRATEGIER

Är det ballt att betala mycket skatt? Om inte, kommer du att gilla det här kapitlet. Vi hjälper dig att hitta en skattestrategi och rätt avdrag och skattefria förmåner.

VERKTYG, VIDEOS OCH SMARTA FUNKTIONER

Boken är full av verktyg, videos och smarta funktioner som underlättar din företagarvardag. Använd gärna de kalkyler och appar vi tipsar om som gör din vardag mycket enklare.

FÖRFATTARE

GUSTAF OSCARSON

Gustaf Oscarson är grundare av en av landets största mötesplatser för företagare – Mitt Företag. Han har även grundat ett flertal andra bolag, bland annat Dream Valley – som håller på att bli landets galnaste konferensanläggning. Gustaf är författare till sju böcker för företagare och en uppskattad föreläsare. Just nu aktuell med sitt projekt ”Livet på 500 dagar”, som du följer på livetpa500-
dagar.se eller Instagram @gustafoscarson

FÖRFATTARE

YASEMIN BAYRAMOGLU

Yasemin Bayramoglu är chefredaktör på Sveriges största prenumererade småföretagaretidning Driva Eget och sajten med samma namn, driva-eget.se, som är den största företagarsajten i landet. Förutom det arrangerar man varje år eventet Driva Eget-dagen. Yasemin har lång erfarenhet som journalist och har själv drivit eget tidigare. 

FÖRFATTARE

Malina Gustafsson

Malina Gustafsson är ansvarig för alla texter på MittFöretag.com och sedan tre år tillbaka författare till många av guiderna i handboken Driva Företag. Hon är också vd på och grundare av Dream Valley, konferensanläggningen som anser sig vara galnast i landet. Just nu är hon också aktuell med YouTube-kanalen om personlig utveckling och alltid på Instagram @malinasofia. Tidigare har hon också sålt maskeradkläder på nätet. 

FÖRFATTARE

Ebba
Arnborg

Ebba Arnborg är redaktör på Sveriges största oberoende småföretagartidning Driva Eget. Och webbredaktör på sajten driva-eget.se, som når närmare 50 000 unika besökare i veckan med råd, inspiration och smarta kalkyler. Ebba har tidigare även drivit eget inom journalistik och digitala medier, och vet vad det innebär att vara småföretagare.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT LADDA HEM HANDBOKEN DRIVA FÖRETAG KOSTNADSFRITT

Ange dina kontaktuppgifter. När du gjort det kommer du till en sida där du kostnadsfritt kan ladda hem den mycket populära handboken Driva Företag – som utkommit i 345 000 exemplar.

Ordinare pris 89 kr exkl. moms.

Driva Företag ges ut av Driva Eget och MittFöretag.com sedan 2008.


Allt innehåll i handboken Driva Företag är skyddat enligt lagen om upphovsrätt, och får ej spridas vidare utan tillstånd. Här kan du läsa våra allmänna villkor för nedladdning av handboken.
 

LADDA NED HÄR

  • (Ange "ej startat" om du inte startat företag än)